Torstein Brandth (Norway)

Torstein Brandth (Norway)

Jeg fant dette kurset ved en tilfeldighet da jeg søkte etter inspirasjon på nettet. Jeg tenkte at et slikt kurs ville jeg være med på, for å styrke mine tre-arbeidsevner og gjøre meg bedre rustet til å jobbe på et finnere nivå. Da jeg så at jeg fikk en mulighet til å delta, melte jeg meg på. Men jeg fikk til svar at kurset var fult. Men etter noen uker fikk jeg en e-post at det var blidt en plass ledig, jeg svarte umiddelbart og bestilte flybilletter. Jippi.


Det var en god velkomst da jeg ankom. Jeg fikk bo i en leilighet til en venn av Stephen. Han var en veldig grei kar å bo sammen med, og etveldig godt bekjentskap. Selve kurset var veldig bra, med to gode lærere Stepen og Pablo. De jobbet hardt hele tiden med å hjelpe alle og avverge katastrofer. Og dette klarte de svært bra, de delte sin kunnskap villig og svarte på spørsmål. Det var en god stemning i verkstedet med spansk flamenco musikk i bakgrunnen og godt humør på alle, og en god dose humor.


Til slutt hadde jeg en svært flått gitar og en ukulele som jeg hadde laget fra grunnen av. Etter dette kurset føler jeg at det er virkelig jeg som har laget gitaren, og det er svært bra. Mange kurs føles det mer som om at man bare har vært tilstede, men ikke dette. Kurset hadde en svært god avslutning. Der vær gitar ble spilt av svært dyktige musikere etter av vi fikk diplomen får vel gjennomført kurs. Kvelde fortsatte videre med imponerende musikk og trivelige folk fra fjern og nær, veldig flott kveld. Etter to timer søvn den natten satte jeg turen hjem med mange fine inntrykk. Ja dette anbefales!


Tusen Takk Til: Stephen og Pablo og alle folkene rundt.


Torstein


www.torsteinbrandth.noLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *